Na de levering en installatie van OTRS4USM kunt u de tool naar believen configureren naar uw eigen wensen. Daarna kunt u de tool toepassen als de perfecte ondersteuning voor het managen van alle werkzaamheden van de serviceorganisatie.

Configuratie

OTRS4USM bevat off-the-shelf de functionaliteit en inrichting die voor de toepassing van USM vereist is. Voor de configuratie van OTRS4USM levert USMnow de volgende aanvullende ondersteuning:

  • configuratie naar lokale omstandigheden en wensen: organisatie (oplosgroepen/wachtrijen), inrichting SLA’s, categorisering van meldingen, instellen van templates, inregelen van bevoegdheden (RACI, RBA), etc.
  • de inrichting van de selfservice portaal
  • training en begeleiding van functioneel beheer en technisch beheer

OTRS4USM kan als SAAS worden geleverd, zodat u geen omkijken heeft naar het beheer. Dat is ook de voordeligste oplossing.
Wie OTRS4USM lokaal (on premise) wil inzetten zal know-how in huis moeten hebben om een linux-server te beheren. Voor zo’n on premise oplossing kan USMnow remote support bieden.

Toepassing

Voor de toepassing van USM m.b.v. de tool OTRS4USM levert USMnow de volgende ondersteuning:

  • coaching van de interne projectleider bij de toepassing van USM
  • training van medewerkers bij het leren hanteren van USM
  • levering van de USM-Core met tientallen instrumenten, templates, handreikingen en richtlijnen

Daarbij maakt USMnow gebruik van haar netwerk van gecertificeerde OTRS4USM tool-experts, USM-coaches en USM-trainers. Het staat de klant vrij deze ondersteuning af te nemen bij de organisatie/experts/coaches/trainers van haar voorkeur. USMnow kan daarbij als integrale leverancier optreden, maar de klant kan ook rechtstreeks gecertificeerde experts aantrekken.